Bentürk DİRİKAL

Bentürk DİRİKAL / Yönetim Kurulu 2.Başkanı

bdirikal@camlaralti.k12.tr

1970 yılında İzmir'de doğdu.
İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nde tamamladı.
1990'da ITTC Yaz Okulu - Bornemouth, İngiltere'de ingilizce eğitimi aldı.
1993'te lisans egitimini Gazi Üniversitesi Gazi Egitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde tamamladı.
1988-90'da İtalyan Kültür Derneği'nde İtalyanca eğitimi gördü.
1993-94'te ABD'de Central Missouri State Üniversitesi İngiliz Dili Öğretimi Bölümü'nde eğitim aldı.
Aynı üniversitede Türk Öğrenci Birliği'ni kurdu ve bir yıl başkanlığını yaptı.
1994-96'da ABD'de University of Houston Eğitim Yönetimi konusunda yüksek lisans eğitimini tamamladı.
Askerliğini 1997-98'de İstanbul Kuleli Askeri Lisesi'nde öğretmen subay olarak tamamladı.
2002'de Ankara M.P.A.Y.H. Başmühendisliğince düzenlenen kursu tamamlayıp, yeterlilik sınavını geçerek Fahri Av Müfettişi olmaya hak kazandı.
1998'de İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nde İngilizce öğretmeni olarak göreve başladı.
Yabancı dil olarak İngilizce, Almanca ve İtalyanca biliyor.
Yüzmek, seyahat etmek, doğa sporları, müzik dinlemek hobileri arasındadır.
Atatürkçü Düşünce Derneği, İzmir Ticaret Odası (İZTO), Ege Genç İşadamları Dernegi (EGİAD)
İzmir Merkez Avcılar ve Atıcılar İhtisas Kulübü üyesidir.
İzmir Özel Çamlaraltı Koleji Mezunlar Derneği'nde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
OkulumuzdaYönetim Kurulu İkinci Başkanı olarak görev yapmaktadır.