10. YILINDA OKULUMUZUN KURUCUSU MEHMET ALİ SERTATIL’ I ANDIK.

03/05/2011

Okulumuzun kurucusu Mehmet Ali SERTATIL ölümünün 10. yılında öğrenci, öğretmen, veli ve mezunlarının katıldığı törenle anıldı. Yapılan törende okulumuzun Genel Müdürü Gülçağ GENÇER, emekli öğretmenlerimizden Bahri KARADUMAN ve Okul Başkanımız Berk ÖZÖKTEM birer konuşma yaparak bu anlamlı gün ile ilgili duygularını dile getirdiler. Ardından Mehmet Ali SERTATIL anısına düzenlenen “BARIŞ” konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödülleri verildi. İlköğretim Okulu öğrencilerimiz arasında yapılan resim yarışmasında birinciliği 4-B sınıfından Sude DAVUT MUSTAFA, ikinciliği anasınıfından Sıla AKYELİ, üçüncülüğü 2-A sınıfından Kerem GÜNEŞ kazandı. Mansiyon ödüllerinin sahipleri ise; Ege GÜLER, Duru ATILGAN, Eylül ERGÜN ve Doğa GÜVEREN oldu. Öğrencilerimize ödüllerini Kurucu Temsilcimiz Melekşen DİRİKAL verdi. Ardından yine İlköğretim Okulu öğrencilerimiz arasında yapılan şiir yarışmasında birinci 8-B sınıfından Aslı ARABACI, ikinci 7-A sınıfından Elif LAHOĞLU, üçüncü 8-B sınıfından Deniz SAYLIK oldu. Seçici Kurul Özel Ödülü’nün sahibi ise; 8-B sınıfından Arthur Ege ÖZ oldu. Öğrencilerimiz ödüllerini Yönetim Kurulu Başkanımız Engin DİRİKAL’ ın elinden aldılar. Anadolu Lisesi öğrencilerimiz arasında yapılan kompozisyon yarışmasının birincisi 10-A sınıfından Öykü GÜÇLÜ, ikincisi 12-B sınıfından Ihlara YENER, üçüncüsü ise10-A sınıfından Denizcan Paul DORSAM oldu. Mansiyon Ödülü sahibi 11-B sınıfından Utku ERKUL olurken Seçici Kurul Özel Ödülü 11-A sınıfından Celal KÜÇÜKDOĞAN’ a verildi.11-B sınıfından Melda AKOĞLU ise; Seçici Kurul tarafından Övgüye Değer bulundu. Öğrencilerimiz ödüllerini Yönetim Kurulu İkinci Başkanımız Bentürk DİRİKAL ve Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER’ den aldılar.