12. YARATICI, YENİLİKÇİ ÖĞRETMEN SEMİNERİNDEYDİK

30/03/2015

Teması “Bana Fırsat Ver” olan 12. Yaratıcı, Yenilikçi Öğretmen Semineri, bu yıl da EÇEV-Yaşar Üniversitesi işbirliği ile Yaşar Üniversitesi, Selçuk Yaşar Kampüsü ev sahipliğinde gerçekleşti. Okul temsilcilerinin örnekler ve sunumlarla derslerde yaptıkları uygulamalı çalışmaları anlatarak, diğer okulları bilgilendirdiler. Seminerde okulumuzu temsil eden Matematik Öğretmenimiz Seval Dönmez, 4/A sınıfı öğrencilerimizle birlikte matematik dersi kapsamında gerçekleştirdikleri "oryantiring içinde matematik" etkinliğinde çekilmiş fotoğraf ve videolardan oluşan bir sunum yaptı. Katılımcıların bilgi ve fikir alışverişinde bulunduğu etkinlikte, öğretmenimiz Seval Dönmez, sunumuyla büyük beğeni topladı.