"13. EKİM GEÇİDİ" SANATSEVERLERLE BULUŞTU

01/11/2014

\"13. EKİM GEÇİDİ\" SANATSEVERLERLE BULUŞTU

I. Güzel Sanatlar Liseleri arası Çamlaraltı Ödüllü Resim Yarışması\'nda derece alan ve sergilenmeye değer bulunan eserlerin bir araya getirildiği, 13.Ekim Geçidi-İzmir Cumhuriyet Gençleri Karma Resim Sergisi 30 Ekim\'de, İzmir Resim Heykel Müzesi Kültürpark Sanat Galerisi\'nde sanatseverlerle buluştu.

Açılışta konuşma yapan Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER, \"Sayın Gülsün ERBİL\'in 2002 yılından bu yana her yıl değişik illerde sürdürdüğü Ekim Geçidi projesi, bu yıl Cumhuriyetin Gençleri temasıyla sanatseverlerle buluşuyor. Bu yıl bir ilke imza atılan projede Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin eserlerine yer veriliyor. Öncelikle böyle bir projeyi hayata geçirdiği için Sayın Erbil\'e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çamlaraltı Ailesi olarak bizler de her zaman sanata ve sanatçıya değer vermekten ve sanata değer veren bireyler yetiştirmekten çok mutluyuz. Böylesi yetenekli bir gençliğe sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz. Tüm öğrencilerimizin başarılarının aynı şekilde devam etmesini temenni ediyoruz\" şeklinde konuştu.

İzmir Resim Heykel Müzesi Kültürpark Sanat Galerisi\'nde, 9\'u ödüllü toplam 93 eserin yer aldığı, 13.Ekim Geçidi-İzmir Cumhuriyet Gençleri Karma Resim Sergisi 14 Kasım\'a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Fotoğraflar için tıklayınız...