130 YILDIR AYNI YOLDA SAYGIYLA YÜRÜYORUZ

16/05/2011

Mustafa Kemal Atatürk’ ün doğumunun 130. yılında, geleneksel hale getirdiğimiz Atatürk’e Saygı Yürüyüşü\' müzü gerçekleştirdik. 57 yıldır Atatürk İlke ve İnkılaplarının ışığında çağdaş ve laik kuşaklar yetiştiren köklü okulumuzun öğretmen, öğrenci, veli, mezun ve yöneticileri bu anlamlı yürüyüşte omuz omuza yer aldılar ve coşkuyla yürüdüler. Yürüyüş Gündoğdu Meydanı’ndan başladı. Öğrencilerimiz ellerinde Ata’mıza saygı ve sevgilerini anlatan ve O’nun unutulmazlığını simgeleyen pankartlar taşıdılar. Okul Bandomuz eşliğinde marşlar söyleyerek Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan yürüyüşümüz,  saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Yönetim Kurulu Başkanımız Engin DİRİKAL’ ın Atatürk Anıtı’na çelenk bırakmasıyla sona erdi.
\"\"\"\"\"\"\"\"