2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba

16/09/2014

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılına Merhaba
Okulumuz 2014-2015 eğitim-öğretim yılına coşkuyla başladı. Ana sınıfı ve 1.sınıf öğrencilerinin oryantasyondan sonra okul sıralarını doldurduğu ilk günde, uzun yaz tatilinin ardından okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşan öğrencilerimiz, 60 yılı geride bırakan okulumuzun koridorlarını neşeli sesleriyle doldurdular.

Sunuculuğunu Türkçe Öğretmenimiz Semay Oba İNCEOĞLU’nun üstlendiği açılış töreninde Ortaöğretim Kurumları Müdürümüz Gülçağ GENÇER, yaptığı konuşmada, öğrencilerimizin Atatürk\'ün çizdiği yoldan ayrılmayacaklarına olan inancını dile getirirken, İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ ise öğrencilerimizin Atatürk ilke ve devrimlerinin daimi bekçisi olduğunu, sanatsal, sportif ve akademik açıdan yetkin öğrenciler yetiştirdiğimizi vurguladı.

İlkokul 2. sınıf öğrencilerimizin şiirleriyle renklendirdikleri törende 1. sınıf öğrencilerimiz de Müzik Öğretmenimiz Açelya Şahin ÇINAR\'ın rehberliğinde, oryantasyonda öğrendikleri şarkıyı seslendirdiler.

Lise öğrencilerinin yeni sınıflarını görmek ve arkadaşlarıyla özlem gidermek için sınıflarına çıkmasının ardından ilköğretim öğrencilerimiz “Andımız”ı söyleyerek velilerden bolca alkış aldılar.

Tüm öğrencilerin sınıflarına yerleşmesinden sonra 60 yıldır ilkelerinden ve kalitesinden ödün vermeden, yeniliklerin takipçisi olmayan çalışan Çamlaraltı Koleji yönetimi ve öğretmenleri, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılının tüm okullara ve ülkemize mutluluk, huzur ve barış getirmesi dileğinde bulundular.

Fotoğraflar için tıklayınız...