22.İnepo Çevre Olimpiyatından Ödülle Döndük

08/04/2014

22.İnepo Çevre Olimpiyatından Ödülle Döndük

5-6 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen, Türkiye’nin en büyük ve prestijli organizasyonları arasında yer alan “İnepo Çevre Olimpiyat Yarışması”nda, fizik dalında 10\'uncu sınıf öğrencilerimiz Ömer İZANCI ve Tevfik Umutcan ÖNAL’ın Fizik Öğretmenimiz Volkan GÖNEN danışmanlığında hazırladıkları \"Fotovoltaik Pil İle Fiber Optik Kablolar Kullanarak Aydınlanmanın Sağlanması\" adlı proje, yarışmaya katılan 142 proje arasından \"JÜRİ ÖZEL ÖDÜLÜ\" almaya hak kazandı.

Ülkemizin gün geçtikçe daha çok ihtiyaç duyduğu enerji kaynaklarını ele alan projemizde, günümüzde birçok kazanın yaşandığı maden ocakları ile Marmaray Projesi baz alındı. Bu nedenle öğrencilerimizin çalışması, İstanbul’daki pek çok basın mensubunun yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yarışmada okulumuzu en güzel şekilde temsil eden tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

\"\" \"\" \"\"