23 Nisan Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

24/04/2014

23 Nisan Bayramımızı Coşkuyla Kutladık

Çamlaraltı’nın aydınlık çocukları, yüreklerinde ulus sevgisi, beyinlerinde bilimin ışığıyla, çağdaş bireyler olma yolunda Atatürk’ün armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. yılını her zaman olduğu gibi coşkulu bir şekilde kutladı.

İlköğretim Kurumları Müdürü Güneş ÖZDİNÇ yerine söz alan 8 A sınıfı öğrencimiz Zeynep GÖNÜLTAŞ, ülkemizin geleceği olan yeni nesiller adına Atatürk’ün yolundan ayrılmayacakları sözünü verdi.

Sınıf Öğretmenimiz Özgün ÇIRAK’ın konuşmasının ardından, öğrencilerimizin, öğretmenleri rehberliğinde hazırladıkları halk oyunları, step gösterileri, modern dans gösterileri, coşkuyla söyledikleri şiir korosu, İngilizce ve Türkçe şarkılar hem eğlendirdi hem de duygu dolu dakikalar yaşattı.

Tüm Çamlaraltılıların yürekten  söylediği Onuncu Yıl Marşı’mız ile bayram etkinliklerimiz sona erdi.