4A İle Meteoroloji Gezisi ve Almanca Mobil Sınıf Ugulaması

22/01/2014

4 A İle Meteoroloji Gezisi ve Almanca Mobil Sınıf Ugulaması

4 A sınıfı öğrencilerimiz, 16 Ocak Perşembe günü, Sınıf Öğretmenimiz Melek DEMİRYÜREK, Almanca Öğretmenimiz Cansu KESKİN ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özlem GENÇ rehberliğinde dolu dolu bir gün yaşadılar.

Hava tahminlerinin nasıl yapıldığını öğrenmek için İzmir Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğüne giden öğrenciler hava tahmin uzmanı (meteorolog) tarafından bilgilendirildiler. Gökyüzüne gönderilen meteoroloji balonunu da izleyen öğrenciler daha sonra Agora Alışveriş Merkezine gittiler. Burada alışveriş yapma fırsatı bulan öğrencilerimiz bilinçli bir tüketici olarak yapılması gerekenleri uyguladılar.

Öğrencilerimiz Almanca Mobil Sınıf etkinliğinde, öğrendikleri “Okul Eşyaları” ve “Alman Markaları” konularını ele aldılar. İki gruba ayrılan öğrenciler, önceden hazırlanmış olan etkinlik kağıtlarına okul eşyalarının markalarını yazarak yarıştılar. Öğrencilerimiz, sınıfta etkinliklerle öğrendikleri konuları yaşayarak pekiştirirken eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Fotoğraflar için tıklayınız...