5/A SINIFIMIZLA RESİM YARIŞMASINDA GURURLANDIK

13/01/2015

Kedi Sanat Merkezi'nin yeni yıl sebebiyle düzenlemiş olduğu resim yarışmasında 5/A sınıfı öğrencilerimiz Asya KELEŞ, Beren TURUNÇ ve Gülce ÇAKMAK, okulumuzu en iyi şekilde temsil etti.

Yarışmanın sonuçlanmasının ardından Kedi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Yeşim NARGAZ'la birlikte katılan öğrencilerimizden Asya KELEŞ, İzmir çevresindeki bir çok okulun katılım gösterdiği yarışmada üçüncü olarak okulumuzu gururlandırdı. Ödülünü ünlü Ressam Hasan Rastgeldi'den alan öğrencimiz Asya KELEŞ'i, bir kez daha kutluyoruz.

Ödül töreninin gerçekleştirildiği Kedi Sanat Merkezi'nde aynı zamanda yarışmaya katılan ve ödül alamayan öğrencilerin sergilenmeye değer görülen resimlerinin yer aldığı yeni yıl sergisinde, yine 5/A sınıfından öğrencilerimiz Beren TURUNÇ ve Gülce ÇAKMAK'ın resimleri de sergilenmeye değer görüldü.