6/A'DAN MİNİKLERE YILBAŞI SÜRPRİZİ

04/01/2015

Yeni yıl kutlamaları kapsamında Resim Öğretmenimiz Yeşim NARGAZ'la yılbaşına özel rozetler hazırlayan 6/A sınıfı öğrencilerimiz, hazırladıkları rozetleri planladıkları sürpriz etkinlikte anasınıfı öğrencilerimize taktılar.

Sınıf olarak yeni yıla uygun kostümlerle miniklerin karşısına çıkan 6/A sınıfı, Almanca Öğretmenimiz Cansu KESKIN'le birlikte Almanca yeni yıl şarkısı söyleyerek anasınıfımızda eğlenceli anlar yaşattılar. Kendileri için eğlenceli bir sunum hazırlayan 6/A'ya teşekkür eden anasınıfı öğrencilerimiz ve öğretmelerimiz de söylenen şarkılara eşlik ederek eğlendiler.

Sunum sonrası Rehber Öğretmeni ve Sınıf Öğretmeni'ni takdirini alan 6/A sınıfı öğrencilerimiz, sınıflarını döndüklerinde hazırlanan yiyecek ve içecekler eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.