60’lardan Günümüze

09/06/2014

60’lardan Günümüze

5 Haziran Perşembe günü Yaşar Üniversitesi Bornova Kampüsü Konferans Salonu’nda Sanat Gecelerimizin ikincisini gerçekleştirdik. Ana Sınıfı, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin performanslarını sergiledikleri “60’lardan Günümüze” temalı gece, Saat 19.15’te öğrencilerimizin yıl içinde yapmış oldukları resimlerden oluşan sergi ve kokteyl ile başladı.

Saat 20.00’den itibaren, öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından bireysel ve toplu olarak gerçekleştirilen performanslar, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

İzleyicilerin zaman yolculuğuna çıktıkları gecede duygu dolu anlar yaşandı. İlk yarıda ağırlıklı olarak ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin performansları, ikinci yarıda ise Anadolu Lisesi öğrencilerimizin çalışmaları yer aldı. Gecede ana sınıfı, 2 ve 3. sınıflarımızın dans gösterileri de ilgi ve beğeniyle izlendi. Performanslardan en dikkat çekici olanı da Soma’daki maden kazasında yitirdiğimiz emekçiler için görsel bir sunum sonrası sahne alarak “Maden Ocağının Dibinde” adlı parçayı seslendiren Anadolu Orkestramızdı. Gecenin sonunda etkinlikte yer alan tüm öğrenci ve öğretmenler sahneye davet edilerek geçmişin nağmelerinden biri olan “Geçsin Günler” adlı şarkı seslendirildi.

Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ GENCER, gecenin sonunda emeği geçen herkese teşekkür ederek “60 yıllık köklü bir kurum olan Çamlaraltı Koleji olarak yalnızca akademik anlamda değil, kültürel ve sosyal anlamda da öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini sergileyebilecekleri ortamlar yaratarak onların gelişimine destek vermeyi sürdüreceğiz.” dedi.

Fotoğraflar için tıklayınız...