8. SINIFLAR ŞİRİNCE’DEYDİ

20/12/2012

8. sınıf öğrencilerimiz Cumartesi gününü Şirince’de geçirdi. Hem öğrendi hem eğlendi.

15 Aralık 2012 tarihinde, disiplinler arası performans görevi ve Bilim –Bahar Şenliği kapsamındaki hazırlıkları desteklemek için 8.sınıf öğrencilerimizle bir eğitim gezisi düzenledik. Nüfus Mübadelesi, Fermantasyon, çevremizdeki doğal güzellikler, ilimizde turizme hizmet eden tarihi zenginlikler gibi konuların işlenmesi amaçlı gezide, önce MERYEM ANA daha sonra ŞİRİNCE gezildi. Öğrencilerimiz gezi sonrası edindikleri bilgileri kullanarak performans görevlerini yerine getirecek, Bilim Şenliği hazırlıklarını sürdüreceklerdir.

Gezi başkanı Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz İlknur GÜLER “Gerçekleştirilen bu tür çalışmalar, öğrencilerimizin akademik ve sosyal açıdan gelişmesine katkıda bulunmaktadır. Özel Çamlaraltı Koleji olarak bu tür etkinliklere çok önem veriyor,  öğrencilerimize  yaşayarak öğrenme olanakları hazırlamaya özen gösteriyoruz .” dedi.

8.sınıf öğrencilerimiz de bu tür etkinliklerin hem kişisel gelişmelerini olumlu yönde etkilendiğini hem de hafta sonu arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdiklerini söylediler.