8 YILIN ARDINDAN

01/06/2013

Ortaokul 8. sınıf öğrencilerimiz büyük bir gurur ve mutlulukla Atatürk\'ün çizdiği yolda, öğretmenlerinden aldıkları eğitimle, Çamlaraltı Koleji\'nin onlara verdiği güvenle yeni hayatlarına yeni yollarına birer liseli olarak devam edecekler.

Sunuculuğunu 8. sınıfların Sınıf öğretmenleri Matematik öğretmenimiz Özlem ATAOĞUZ ile Fen Bilgisi öğretmenimiz Dilek PELTEKOĞLU\'nun üstlendiği gecede öğrencilerimizden  Efe ÇİLEK, Sude Nur ÇORUH ve Sıla ORDU yan flüt dinletisi sundular.

8.sınıfların 7.sınıflara meşale tesliminin ardından okul başkanı Efe ÇİLEK, ilköğretim kurumları müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER\'in konuşmaları yer aldı. 8 yıldır birbirlerinden ayrılmayan öğrencilerimizin birlikte geçirdikleri zamanların hatırası olan fotoğraflarından hazırlanan slayt gösterisi velilerimizi ve öğrencilerimizi bazen kahkahalara boğdu, bazen de gözyaşlarına sebep oldu. Sınıf öğretmenleri her öğrenci için hazırladıkları, onları anlatan cümleleriyle öğrencileri belgelerini almak üzere sahneye davet ettiler.

Pelin ORANLI ve Ege EFEKAN\'ın sınıfları adına yaptıkları konuşma sonunda volkanlar eşliğinde kep atan öğrencilerimiz, tören sonrası aileleriyle katıldıkları okul bahçesindeki kokteylde, hem öğretmenleriyle hem arkadaşlarıyla doyasıya vakit geçirdiler.