9. Sınıflar Oryantasyon Programında Okullarıyla Tanıştı

13/09/2014

9. Sınıflar Oryantasyon Programında Okullarıyla Tanıştı

Yeni eğitim-öğretim yılı uyum programı çerçevesinde okulumuzda gerçekleştirilen 9.sınıflar oryantasyon etkinliği velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz ve velilerimizin dikkatle takip ettiği seminerde açılış konuşmasını yapan Müdürümüz Gülçağ Gençer, \"Gençlerimiz bugünden itibaren, 60 yıllık köklü bir geçmişe sahip kocaman bir aileye giriyorlar. Artık çocukluktan çıkıp birer birey olmanın heyecanını yaşayan gençlerimiz kendilerini, Çamlaraltı\' nda hem kaliteli hem de aktif bir eğitim sürecinin içerisinde bulacaklar. Siz değerli velilerimiz ve pırıl pırıl gençlerimizle başarılı, sosyal ve eğlenceli bir eğitim-öğretim yılı geçireceğimize eminiz. Ben ve öğretmen arkadaşlarım, bunun için elimizden gelen özveriyi göstereceğiz. Hepinizi Çamlaraltı Ailesi\'ne hoş geldiniz\" dedi.

Müdürümüz Gülçağ Gençer\'in konuşmasının ardından Rehber Öğretmenimiz Didem Onur\'un liseye başlangıç süreci ve yaşanabilecek sıkıntılarla ilgili veli ve öğrencilerimize yol gösterirken, aynı zamanda da yeni sistemle ilgili bilgiler verdi. 9.sınıfların derslerine girecek öğretmenlerimizin kendilerini tanıtmalarıyla sona eren seminerin ardından yeni öğrencilerimiz, Sınıf Öğretmenleri Özge Geboloğlu ve Sevilay Eker eşliğinde okulu gezdiler.

Seminer sonrası kaynaşma kokteylinde veli, öğrenci ve öğretmenlerimiz, Kuzey Bahçe\'de bir araya gelerek sohbet ettiler.