92. YILA YAKIŞAN KUTLAMA

30/10/2015

Cumhuriyetin 92. yılı sebebiyle Atatürkçülüğü ve çağdaşlığıyla bilinen İzmir Özel Çamlaraltı Koleji, adına yakışır bir tören düzenledi.

Ana sınıfından lise son öğrencilerine, öğretmenlerden idarecilere tüm okulun katılımıyla gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Çamlaraltı Koleji adına açılış konuşmasını yapan Çamlaraltı Ortaokulu Müdürü Orkun Karapostal, "Çağdaş ve Atatürkçü bir okul olarak 61. yılımıza girdiğimiz bu günlerde, cumhuriyete sahip çıkan, Atatürkçü, ileri görüşlü bireyler yetiştiriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Böyle bir gençliğe sahip olduğumuz sürece daha nice 92 yılları göreceğimizden eminim. Hepimizin Cumhuriyet Bayramı  kutlu olsun" şeklinde konuştu.

Karapostal’ın konuşmasının ardından, ortaokul öğrencilerinin vals gösterisi, okul korosu, öğrenci sunumları ve şarkılarla süren coşkulu Cumhuriyet Bayramı kutlamaları hem veliler hem de öğrencilerden büyük beğeni topladı. Tören, tüm okulun bir ağızdan Onuncu Yıl Marşı’nı söylemesiyle sona erdi.