ADRENALİN KAYNAĞI YAMAÇ PARAŞÜTÜ

16/05/2011

Okulumuz 13 Mayıs 2011 günü Dünyaca ünlü olan ve son şampiyonluğunu Türkiye’de kazanan Yamaç Paraşütçüsü Patrick ANDRE’ yi ağırladı. XCTURKEY olarak okulumuza gelen Patrick Andre ve Murat ÇAKMAK öğrencilerimizle birlikte söyleşi yaptı. Okulumuzun Konferans Salonu’nda gerçekleşen söyleşiye 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizin yoğun katılımı vardı. Yamaç Paraşütü konusunda merak edilenleri ve yanlış bilinenleri anlatan Murat ÇAKMAK ve Patrick ANDRE daha sonra sosyal sorumluluk projeleri olan “Music On Air” hakkında öğrencilerimize bilgi verdi. Havada farklı enstrümanlarla Yunus Emre ve Beethoven’ ın eserlerini harmanlayıp Dünya’da bir ilke imza atacaklarını anlatan konuklarımız hepimizi bu projede yer almaya çağırdı. Söyleşi sonrasında 10. sınıf öğrencilerimizden Öykü GÜÇLÜ ve Melis ASAL’ ın röportaj sorunlarını yanıtlayan misafirlerimiz okulumuzda olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

\"\"\"\"