AFFETMENİN ÖNEMİNİ ÖĞRENDİK, AF DİLEDİK, AFFETTİK

15/01/2013

DEĞERLER EĞİTİMİ PROGRAMI- \'AFFETME\' AYI

\'Değerlerimiz\' konulu projemizin Aralık ayı konusu Affetme/Affedilmeydi. Seçilen değer kapsamında öğrencilerimiz etkinliklerini tamamladılar.

Anasınıfı,1,2 ve 3. sınıflarımız \'Affetme/Affedilme\' üzerine masallar okuyup, çizgi filmler izlediler ve edinimlerini birbirleri ile paylaştılar.

Anasınıfından 6.sınıflarımıza kadar, tüm öğrencilerimiz, hazırladığımız \'Affetme/Affedilme Kartları\'nı yaşantılarında kullandılar.

4,5 ve 6. sınıflarla Değerler Bahçesinin Affetme Ağacını hazırladık. Öğrencilerimiz başlarından geçen affetme/affedilme öykülerini kendilerine verilen renkli kartonlara yazıp astılar ve 1. öğrencimiz 4A sınıfından Cansu ARAT oldu. Öğrencimize ilgisi ve özeni için teşekkür ederiz.