ALMANCA KULÜBÜ QUIZ SHOW'DA

15/03/2013

Ekin Koleji\'nde Almanca Günü kapsamında 2.si düzenlenen \'Almanca Quiz Show\' yarışmasında okulumuzu, 7.sınıf öğrencilerimiz Başak SAĞLAM, Aylin ATAŞEN, Yaren BOZAR, Doğa EROL, Sıla ÇANDIR, öğretmenleri Cansu KESKİN ve Nurten YAVUZ ile temsil etti.

Yarışmanın teması \'\"Märchenland Deutschland(Masallar Ülkesi Almanya)\"idi. Öğrencilerimiz öncelikle katılımcı diğer okullar ile birlikte gruplara ayrılıp, yarışmayı rekabetten uzak eğlenerek tamamladılar. Öğrencimiz Doğa EROL\'un olduğu grup yarışmayı birinci olarak tamamladı. Sonrasında katılımcı okulların eğlenceli sunumları gerçekleşti.

Okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.