ALMANYA’YI ALMANCA ANLATTIK.

18/01/2012

Çamlaraltı Koleji olarak Özel Ekin İlköğretim Okulunun düzenlediği \'\'Almanya da yolculuk \'\' temalı bir yarışmaya katılan öğrencilerimiz, özel okullar arasında Almanca öğrenimini desteklemek, ve bu dilin ülkesi Almanya’nın kültürünü daha yakından tanıdılar.

Almaya’nın kültürü, etnik ve coğrafi yapısı, siyasi yapısı, sosyal yaşamı ile ilgili sorulara Almanca cevaplar veren öğrencilerimiz derslerinde öğrendikleri bu lisan’ı başka okullardan gelen arkadaşlarına sunmanın keyfini yaşadılar. Okullar arası yapılan bu yarışma sayesinde öğrencilerimiz hem Almanca dilini daha etkili kullanabilme konusunda kendilerini geliştirmiş oldular. Hem de konuştukları dilin ülkesi olan Almaya hakkında geniş bir bilgiye sahip oldular.

Yarışma’nın sonuda 7. sınıf öğrencilerimizin Almanca olarak hazırlayıp sundukları şarkılar ile yarışmayı renklendirdiler.

\"\"\"\"