AMACIMIZ YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMAYI BENİMSETMEKTİR

18/02/2012

İyi bir başarı için çevre faktörlerimizi de iyileştirmek zorundayız. İnsan sosyal bir varlık olduğundan çevresindeki tüm olaylardan direkt veya dolaylı olarak etkilenir. Bu etkileşme insana zarar verdiği gibi zirveye çıkmasına da yardımcı olur. Dayanışmalar sayesinde toplumlar ve ülkeler kalkınır.  İzmir Özel Çamlaraltı İlköğretim Okulu olarak Değerler Eğitimi kapsamında hazırladığımız etkinliğimizin Ocak ayı teması, öğrencilerimize aşılamak istediğimiz ‘‘Yardımlaşma ve Dayanışma’’ konusu oldu.  Anasınıfı ile İÖO 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerimiz birbirleriyle dayanışma içinde ‘’Yardımlaşma ve Dayanışma’’ konulu bir resim yaparak, hem yardımlaşmanın keyfini fark ettiler hem de dayanışma içinde olunca başarılarının daha büyük ve çok daha iyi olabileceğini sergiledikleri 5 metre uzunluğundaki resimle gösterdiler.

\"\"\"\"\"\"\"\"