AMERİKA’DAN GELEN ÖĞRENCİLER ÇAMLARALTI’NDA TÜRKÇE ÖĞRENDİ.

28/06/2012

Amerika’nın çeşitli eyaletlerinden gelen farklı kültürlere sahip 15-18 yaş arası 20 öğrenci Çamlaraltı Koleji’nde oryantasyon eğitimi aldı.

“The EXPERIMENT in international Living” tarafından ülkemize gelen misafir öğrencilerimize İngilizce öğretmenimiz Deniz KUZAL ile Türkçe öğretmenlerimiz Gözde AKSU ve Deniz GENÇOĞLU Türkçe dersi verdi.

Öğrenciler okulumuzda tüm gün süren oryantasyon çalışmalarında Türk kültürü, gelenekleri, yemekleri ve tarihi gibi birçok konu hakkında bilgi edindiler.

Öğrenciler İzmir’den sonra İstanbul, Kayseri ve İnegöl’e giderek Türk ailelerin evlerine konuk olacaklar. Ülkemizde kaldıkları süre içinde seçtikleri sosyal sorumluluk projelerine gönüllü olarak destek verecek olan misafirlerimiz, kültürümüzü daha yakından tanıma fırsatı bulacaklar.