ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ BALIK ÇİFTLİĞİNDE

15/11/2012

Okulumuz Bilim ve Teknoloji Kulübü Dikili’de bulunan Güngör MUHTAROĞLU’nun Balık Yetiştirme Çiftliği’ndeydi. Çiftlikte son teknoloji makinalarla balık yetiştiriciliği yapıldığını gören 10A sınıfı öğrencileri, ileri teknolojiden çok etkilendiklerini ve bu geziden öğrendikleriyle bir proje çalışması yapacaklarını dile getirdiler.

Biyoloji öğretmenimiz Aylin YURDAKUL ve Fizik öğretmenimiz Volkan GÖNEN’in eşliğinde gerçekleşen gezi için öğretmenlerimiz, gençlerin teknolojik ve bilimsel gelişmeleri yerinde görmelerinin, onların bilime olan ilgilerini ve proje gerçekleştirme şevklerini arttırdığını dile getirdi.

Bu gezi sonrası yeni bir proje ekibi oluşturan öğrenciler yapacakları proje ile Uluslararası Bilim Yarışmalarına katılacaklar.