ANASINIFI BELGE TÖRENİ

18/05/2012

Anasınıfı öğrencilerimizin belge töreni 11.05.2012 Cuma günü okulumuzun konferans salonununda yapıldı.

Çamlaraltı Koleji Yönetim Kurulu Üyeleri, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve yakınlarının katıldığı belge töreninde minik öğrencilerimiz yıl boyunca öğrendiklerini sergiledi.

Misafirlerimiz tören başlamadan önce öğrencilerimizin Görsel Sanatlar derslerinde hazırladıkları çalışmalardan oluşan resim sergisi ile Yaratıcı Drama derslerinde hazırladıkları fotoğraf sergisini gezdiler.
Türkçe – İngilizce Koro, Modern Dans gösterisi ve Atatürk’ün Son Balo bölümü ile vals yapan yetenekli miniklerimiz okudukları şiirlerle ise sahip oldukları öz güveni bir kez daha ortaya koydular. Törenin sonunda öğrencilerimiz Anneler Günü için hazırladıkları görsel sunumlarla izleyenlere özelikle annelerine duygu dolu anlar yaşattılar.

Okul Öncesi Eğitimi tamamlayan miniklerimiz belgelerini Anasınıfı Öğretmenlerimiz Aylin Topçuoğlu ve Ebru Aşkar’dan aldılar.