ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ MİNİK DENİZCİLER ŞENLİĞİNİ ŞENLENDİRDİ

03/05/2012

Konak Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve deniz kenti İzmir’in çocuklarını denizle buluşturan Minik Denizciler Şenliği Dominik Caddesi’nde gerçekleşti.

Çamlaraltı  Koleji etkinliğe Anasınıfı öğrencileriyle katıldı. Öğrencilerimiz denizci kostümleri giyerek ülkemizi Eurovision şarkı yarışmasında temsil edecek olan Can BONOMO’nun “Love me Back” şarkısıyla dans ettiler.

Çocukların denizle iç içe olmasını sağlayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan TARTAN şenlikte minik denizcilerle buluştu. Çocuklarında deniz gibi duru olduğunu söyleyen Başkan TARTAN “ Minik Denizciler Şenliği, İzmir’in sahip olduğu değeri bizlere bir kez daha anlattı. Çocuklarımızın; denizin ve doğanın anlamını daha iyi kavradığı etkinlikler çok önemli. Çünkü bilinçli bir gelecek bilinçli” dedi.

Çamlaraltı Koleji Anasınıfı öğrencilerinin dans gösterilerini çok beğenen Başkan TARTAN, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür etti.