Anasınıfımız 1.sınıfları Ziyaret Etti

22/01/2013

İlkokula hazırlık çalışmaları kapsamında okulumuzdaki 1.sınıfları ziyaret eden anasınıfı öğrencilerimiz, arkadaşlarıyla aynı sıraları paylaşmanın keyfini yaşadılar.

2013 - 2014 eğitim yılında ilkokul sıralarında yerini alacak olan miniklerimiz, 1.sınıfta neler öğreneceklerini, sınıf kurallarını, teneffüslerde nasıl vakit geçireceklerini yaşayarak öğrendiler.

Anasınıfı öğrencilerimiz arkadaşlarıyla birlikte boyama yapmanın keyfini beraber yaşadılar ve ilkokula hazırlık olarak bilinen kalem tutmaya yönelik çizgi çalışması esnasında nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında bilgi sahibi oldular.

Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında ilkokul sıralarında oturacakları için mutluluk duyan anasınıfı öğrencilerimiz, şimdiden sınıflarına ve sıralarına kavuşacak olmanın heyecanını yaşamaya başladılar.

Arkadaşlarının kurabiye ikramından sonra onlara ve öğretmenlerine teşekkür edip önümüzdeki günlerde değişik çalışmalarla yine bir araya gelme sözü vererek 1 sınıflardan ayrıldılar.