ANILARDA YOLCULUK

07/05/2013

Her yıl geleneksel olarak mayıs ayının ilk cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz “Pilav Günü”müz yine keyifli geçti. Okulumuzun yöneticileri,öğretmenleri,öğrencileri ve mezunlarının katılımıyla gerçekleşen etkinlik, Anadolu Güzel Sanatlar  ve Spor Lisemizin Müdür Yardımcısı Pınar SOLAK’ın hoş geldiniz konuşmasıyla başladı. Çamlaraltı Koleji’nin aile sıcaklığı taşıyan bir kurum olduğunu ve böylesi bir ortamda çalışma fırsatı bulduğu için mutluluk duyduğunu dile getiren SOLAK, bahçede gördüğü sıcaklığın da bunun somut bir göstergesi olduğunu belirtti.ArdındanAnadolu Güzel Sanatlar  ve Spor Lisemizin Müzik Bölümü öğrencileri, konuklar için hazırladığı dinletiyi sundular.

Daha sonra söz alan Mezunlar Derneği Üyemiz ve Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Sabah Şardağ, Müzik bölümü öğrencilerinin performansını çok beğendiğini dile getirerek yıl içinde yaptıkları çalışmaların sonuçlarının etkileyici olduğunu belirtti. Ayrıca ŞARDAĞ, katılımcılar arasındaki sıcak ve keyifli buluşmanın uzun yıllar sürmesini diledi ve  Mezunlar  Derneği’ne katılımın daha da artması gerektiğini söyledi.

İngilizce Öğretmenimiz Susan PRİCE rehberliğinde çalışmalarını yürüten Dans Kulübü öğrencilerimizin gösterisinden sonra dağıtılan tavuklu pilav ve aşure canlanan anıların eşliğinde daha bir keyifle yendi.