ANNELER GÜNÜ'NDE ''BÜYÜKLERE SAYGI'' NIN FARKINA VARMAK.

09/05/2011

7 Mayıs 2011 günü okulumuzun Konferans Salonu’ nda 3.sınıf öğrencilerimizin Anneler Günü\'nde “Büyüklere Saygı” etkinliği yapıldı. Etkinliğe öğrencilerimizin velileri ve yakınları katıldı. Yapılan sunumlarda yaşlılara, aileye ve anneye verilmesi gereken değerin önemi etkili yollarla anlatıldı. Öğrencilerimiz İngilizce şarklılarla , drama yoluyla anlatmak istediklerini kolayca ifade ettiler. Folklor oynayıp enstrümanlar çaldılar, şiirler okuyup ailelerini büyülediler. İzleyenlerin yüreğine sıcacık dokunan çocuklarımız, etkinlik sonunda 8 Mayıs Anneler Günü için hazırladıkları kartları ve beyaz karanfilleri annelerine verdiler. İlköğretim Okulu Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, “Bugünün çocukları yarının anne, babası olacak miniklerimizin aile ve yaşlılar ile ilgili farkındalıklarını arttırmak üzere yapılan bu etkinliği hazırlayan 3. sınıf öğrencilerimi  ve sınıf öğretmenlerim Semra KIRITOĞLU ve Ramiye ERSOY’ u kutluyorum.”dedi.