ANNEM VE BEN

10/06/2011

İlköğretim Okulu kız öğrencilerimiz 5 Haziran günü anneleriyle birlikte harika bir gün geçirdi. Manisa Spil Dağı’nın eteklerinde kurulan muhteşem dağ havasını içinize çekebileceğiniz At Alanı Mevkii’nde keyifli saatler yaşayan öğrenci veli ve öğretmenlerimiz unutulmaz anlar yaşadı. Annelerin ve kızların katıldığı etkinlikte öncelikle çevreyi meraklı bakışlarla seyreden öğrencilerimiz daha sonra piknik hazırlıklarına başladı. Piknik denince olmazsa olmazları keyifle gerçekleştiren velilerimiz ve diğer katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı. Öğrencilerimizin bol bol oynayıp keyifli saatler geçirdiği etkinlik sonunda Spil dağlarının çiçeklerle bezeli kır kahvesinde yorgunluk kahvesi içildi. Köyü ilgi ile gezen öğrencilerimizin meraklı bakışları görülmeye değerdi. Etkinlik sonunda İlköğretim Okulu Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ “Doğaya yakın olmak insana müthiş bir keyif verir. Okulların kapanmasına ve tatil heyecanının başlamasına az zaman kala birlikte zaman geçirmek, temiz havayı içimize çekmek hepimize iyi gelecek diye düşünüyorum. Umuyorum birlikte daha eğlenceli etkinlikler yapacağız.”dedi.