Artık Okuyoruz

22/01/2014

Artık Okuyoruz

1-A sınıfı öğrencileri okuma yazma öğrenmenin mutluluğunu pasta keserek kutladılar. Seslerin öğrenilmesinin ardından okuma-yazma öğrenmenin heyecanını yaşayan öğrenciler, okuma pastası etkinliğiyle daha da mutlu oldular. Öğrenciler sınıf öğretmenleri Özgün ÇIRAK, müzik öğretmenleri Açelya ŞAHİN ÇINAR, İngilizce öğretmenleri Berfin AKARGÜN önderliğinde hazırladıkları sunumu gerçekleştiler.Sunumda her öğrencimiz aktif olarak görev aldı.

Okulumuzun Kurucu Temsilcisi Melekşen DİRİKAL, Yönetim Kurulu Başkanı Engin DİRİKAL,Genel Müdürü ve Ortaöğretim Kurumları Müdürü Gülçağ GENÇER, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu 2. Başkanı Bentürk DİRİKAL, İlköğretim Kurumları Müdürü Güneş ÖZDİNÇ, müdür yardımcılarımız, sınıf öğretmenleri zümresi ve 1-A sınıfının tüm öğretmenleri etkinliğe katılarak öğrencilerin sunumunu keyifle izlediler.

Sunumun ardından \"Okuma Pastası\" kesildi.Her öğrenciye katılımcılar ve öğretmenleri tarafından kurdeleler takılarak hediyeler dağıtıldı. Fotoğraf çekiminin ardından hediyelerini alan öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirmenin coşkusunu yaşadılar.

Uzun bir eğitim öğretim yolculuğunun en temel basamağını geçen öğrencilerimizi kutluyor, onlara her anlamda destek olan veli, öğretmen ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.

Fotoğraflar için tıklayınız...