ATATÜRK GENÇLERİ BAYRAMLARI'NI KUTLADI

18/05/2011

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. Okul bandosu ile başlayan törende Anadolu Lisesi Müdürümüz Aydın KOYUTÜRK bir konuşma yaparak “ Her 19 Mayıs tarihini bu tutkuyla anarsak, bu coşkuyla kutlarsak daha anlamlı olacaktır. Atatürk Cumhuriyetimizi koruma ve kollama görevini gençliğe bırakmıştır. Ülkemizi bekleyen iç ve dış tehlike odaklarına karşı her zaman uyanık olmak Türk gençliğinin görevidir. Vatanın bağımsızlığı tehlikesi söz konusu olduğunda, tıpkı kurtuluş savaşımızda olduğu gibi, her türlü farklılıklarımızı tıpkı renklerin uyumu gibi birleştirip yine tek yürek olabilmeliyiz” dedi. Öğrencilerimizin şiirleri, konuşmaları ve ödüllü cimnastikçi öğrencilerimizin gösterisiyle renklenen törende müzik öğretmenimiz Kerem SANDIKKAYA bir konuşma yaparak Çamlaraltılı gençlere Atatürk’ün Türk gençliğini daima milletimizin geleceğinin teminatı olarak gördüğünü ve gençliğe daima güvendiğini hatırlattı.  Anadolu Lisesi öğrencilerimizden kızların oluşturduğu dans grubu çalışmasını sergiledi ve Müzik Öğretmenlerimizden tarafından hazırlanan müzik topluluğu izleyenleri büyüledi.Törenin sonunda AFS sınıf değişimi programıyla okulumuza gelen İtalya Preseren Lisesi öğrenci ve öğretmenine belge ve hediyeler verildi.
\"\"\"\"\"\"