BAHAR BİLİM VE SANAT ŞENLİĞİMİZİN HER ANI ÇOK RENKLİ ÇOK EĞLENCELİYDİ

02/05/2012

Bu yıl sekizincisini düzenlediğimiz Bahar ve Bilim Şenliğimiz, sergilenen ilginç projeler, eğlenceli oyunlar, şaşırtıcı deneyler ve heyecanlı yarışmalarla yine çok renkliydi.

Şenliğimize öğrencilerimiz, velilerimiz, mezunlarımız ve konuk anaokullarının öğrencileriyle velileri katıldı. Okulumuzun her bölümünün şenlik için hazırladığı projeler, stantlarda ziyaretçilere sergiledi. Yoğun ilgi gören projeleri hazırlayan öğrencilerimiz meraklılarına ayrıntılı bilgiler verdi. Konuk anaokullarımız 2000 Çocukevi ve Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri dans gösterileriyle şenliğimize renk kattılar.
 Öğrencilerimizin atık maddelerden hazırladıkları ilginç “Giysi Tasarımları Yarışması” öğretmenimiz Susan Price’ın sunumuyla renklendi. Eğlenceli ve bir o kadar ilginç görüntülere sahne olan defile izleyenlerden büyük alkış aldı.

İlköğretim öğrencilerimizin kendi tasarladıkları “Rubber Band Car” larla gerçekleştirilen yarışmada ise geleceğin teknoloji tasarımcıları şimdiden ilginç fikir ve sunumları ile dikkat çekti. Geleceğin bilim alanındaki yaratıcıları olan öğrencilerimiz sahnede, hazırladıkları projelerinin deneylerini sundular.

Katıldığı yarışmalardaki başarıları ile bizleri gururlandıran Çamlaraltı Koleji Müzik Grubu ise kısa bir konser vererek kulaklarımızın pasını sildi.  Öğrencilerimizin sundukları dans gösterilerine ise tüm izleyenler eşlik etti.

Tüm gün süren Bahar ve Bilim Şenliğimiz eğitici, öğretici ve eğlenceli görüntüler ile belleklerimize kazındı.

\"\"\"\"