BAŞARILI ÇOCUKLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

14/05/2013

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji sosyal sorumluluk bilinciyle kolej imkanlarından faydalanamayan başarılı çocukları ödüllendirmek ve hayata, geleceğe daha da başarılı bir şekilde taşımak için her yıl yaptığı bursluluk sınavını bu yıl da gerçekleştirdi.

Çamlaraltı Koleji, bursluluk sınavı ile akademik başarısı olan çocuklara çeşitli oranlarda burs imkanı sağlarken, spor ve güzel sanatlar alanında da başarısı olan öğrencileri okula kabul ediyor. Bu sayede üç yabancı dil, kulüp şartlarında spor yapma, birebir eğitim, tüm dünya çocukları ile projeler, mind lab ile problem çözme yeteneklerini geliştirme gibi bir çok imkandan Çamlaraltı öğrencisi olarak yararlanabiliyorlar.

Çamlaraltı İlköğretim Kurumları Müdürü Güneş ÖZDİNÇ bursluluk sınavı ile okula kabul ettikleri öğrencinin ilköğretim eğitimi boyunca  bursundan faydalandığını bu sebepten burslu öğrencileri üzerinde gereksiz kaygı yaratmadıklarını, bunun da öğrencilerine daha fazla başarı getirdiğini dile getirdi.