BAYRAMIMIZDA ÇOŞKULANDIK.

17/04/2012

Birinci sınıf öğrencilerimizin okuma bayramını 11.04.2012 Çarşamba günü konferans salonumuzda kutladık.

Okulumuzun yönetim kurulu üyeleri, tüm öğretmenlerimiz ve velilerimizin katıldığı okuma bayramımızda İngilizce tiyatro, Türkçe tiyatro, müzikal ve şiirlerle Çamlaratı Koleji’nin gururu olan minik öğrencilerimiz kendilerini izleyen ailelerine ve öğretmenlerine duygusal dakikalar yaşattılar.

İlköğretim Okulu Müdürü Güneş Özdinç yaptığı konuşmada ‘’Çocuklarımız coşkuyu, heyecanı, mutluluğu pek çok güzel duyguyu bir arada yansıttı bize. Onlarla gurur duyduk, yarınlarımızın yaratıcı güçleri olduklarını fark ettik. Atatürk’ün küçük hanım ve küçük beyefendileri oluşlarını gözlerindeki pırıltılardan sezdik. Umutlarımızın doğru yerlerde olduğunu gördük.
Küçücük bedenler , küçücük yürekler ve beyinler büyük sorumluluklarla güçlendi. Onların bireysel farklılıklarına dokunmadan,  çocukluklarını unutturmadan biçimlendirmeye çalıştık. Sevgiyle özenle ilgiyle besledik. Öğretmenlerimiz kendilerine emanet edilen küçücük yürekleri ve beyinleri sevgiyle ve bilgiyle ne kadar güzel doldurduklarını bir kez daha velilerimize gösterdiler.’’ dedi.

Öğrencilerimizin başarılarını belgeleyen sertifika ve hatıra albümleri gösterilerin sonunda sınıf öğretmenleri tarafından verildi.

\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"