''BENİ KİM (LER) ANLAMADI'' ÖDÜL TÖRENİ

10/01/2012

Türkiye çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı’nın, okulumuz iş birliği ile hazırladığı ve Konak İlçesi\'nde düzenlenen ‘’Beni Kim(ler) Anlamalı’’ adlı yazma yarışması, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Düzenlenen yarışmada öğrenciler, ‘’bir anlaşılamama durumunu’’ kendi bakış açılarıyla anlattılar. Seçici kurul üyeleri adına konuşan Sayın Bekir YURDAKUL; çok nitelikli eserlerin katıldığı bu yarışmada sonucu belirleyebilmek için birinci turda seçilen yirmi dört eseri defalarca gözden geçirdiğini belirtti.

Seçici Kurul üyeleri tarafından seslendirilen 1, 2 ve 3. eserler katılımcıların da alkışlarıyla doğrulandı. Okulumuzun öğrencilerinden Berna İBRAHİMLİ – (7B sınıfı) birinci olarak bir tam ile ödüllendirilirken, üçüncü olan öğrencimiz Sıla ORDU –(7A sınıfı) çeyrek altın ile ödüllendirildi. Seçici Kurul Özel Ödülü’nü Ege DÖLEK –(7A sınıfı) ve Türkiye Çocuklara Yeniden Özgürlük Vakfı Özel Ödülü’nü, Ceren ÇELİK –(6A sınıf) aldılar.

Vakıf adına konuşma yapan İstanbul Şube Başkanı Sayın Nevin ÖZGÜN ve İzmir Şube Başkanı Sayın Lale ÖZBEK, ilköğretim okulu öğrencileri arasında sorunlu çocuklar için yasalar ile ilgili duyarlılık yaratılmasına öncülük eden okulumuza teşekkür ettiler.

Genel Müdürümüz Sayın Gülçağ GENÇER konuşmasında,  okulumuzun katkı sağlamaya devam edeceğini ve böyle bir vakfı tanımaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

\"\"\"\"\"\"\"\"