Bilim Şenliği Hazırlık Gezileri Hızla Devam Ediyor

02/03/2014

Bilim Şenliği Hazırlık Gezileri Hızla Devam Ediyor

Okulumuz 4 A Sınıfı öğrencileri 26 Şubat Çarşamba günü Karşıyaka Orman Fidanlığı ile Karşıyaka Bilim Müzesine gezi düzenleyerek Bilim Şenliği çalışmalarına başladı.

Öğrencilerimiz, öğretmenleri Melek DEMİRYÜREK, Berna UĞUR, Burçin DENİZ rehberliğinde tohumun fidana nasıl dönüştüğünü, fidanların bakımının nasıl yapıldığını gözlemlediler. Ekolojik sistemler içinde yer alan ormanların insan hayatındaki öneminin bilincinde olan öğrencilerimiz, bahçelerinde ya da balkonlarında yetiştirmek üzere bitki ve çiçek alışverişinde bulundular.

Öğrencilerimiz Bilim Müzesi’ne yapılan gezide sınıf müfredatına uygun olan deneyleri yaptılar, etkinliklere katıldılar. Bilimin gizemli dünyasına yolculuk yapan, soran, sorgulayan, araştıran öğrencilerimiz eğitici olduğu kadar eğlenceli saatler de yaşadılar.

Fotoğraflar için tıklayınız...