Bilim ve Teknoloji Kulübümüz Urla'da

02/11/2013

BİLİM VE TEKNOLOJİ KULÜBÜMÜZ URLA\'DA

Okulumuzun Bilim ve Teknoloji Kulübü öğrencileri, Kimya öğretmenimiz İlkay AYDEMİR ve Fizik Öğretmenimiz Volkan GÖNEN ile birlikte 1 Kasım 2013 tarihinde Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Urla Yerleşkesi’ne gezi düzenledi.

Prof. Dr. Şevket GÖKPINAR, sürdürülmekte olan projelerle ilgili öğrencilerimizi bilgilendirdi. Öğrencilerimiz yerleşkedeki tüm tesisi gezme ve inceleme imkânı bularak, 2013-2014 eğitim öğretim yılında yapılacak proje çalışmaları için fikir sahibi oldular.

Fen Bilimleri Zümre Başkanı İlkay AYDEMİR, bilimsel gelişmelere ilgi duyan öğrencilerimizi yüreklendirmek, onlara araştırma olanağı sağlamak amacıyla kurulan Bilim ve Teknoloji Kulübü’nün Kulüp öğretmeni Volkan GÖNEN ile birlikte başarılı çalışmalara imza attığını söyledi.

Fotoğraflar için
tıklayınız....