BİR EĞİTİM YILINI DAHA BAŞARIYLA TAMAMLADIK

13/06/2012

Bir eğitim yılını daha başarıyla tamamlamanın gururunu kapanış törenimizde öğrenci, veli, öğretmen ve yöneticilerimizle paylaştık. Türkçe bölüm öğretmenimiz Fahriye KOL’un sunumuyla gerçekleşen törende tatil sevinci ve ayrılık hüznü bir arada yaşandı.

Kapanış konuşmasında Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER “ Bu yılda      öğrencilerimiz koridorlarımızı bilimsel, sanatsal ve sosyal projelerindeki başarılarıyla süsledi. Çamlaraltı ailesi olarak bizler kendini iyi tanıyan ve ifade eden, düşünen, yaratıcılığını kullanabilen, insanlığa saygılı, Atatürkçü yetkin kuşaklar yetiştirebilmek için çalışmalarımıza sizlerin güveni ve desteğiyle devam edeceğiz. Önümüzdeki eğitim ve öğretim yılı için İngiltere Bradford üniversitesi ile yaptığımız protokol bağlamında tüm birimlerimizde yenilikler yaratarak günümüz koşullarına uygun evrensel bireyler yetiştireceğiz. Kurucularımızdan aldığımız emaneti geliştirerek ve siz değerli öğrencilerimizin bizlere kattığı güçle önümüzde eğitim yılında Özel Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ni açarak İzmir’de bir ilke imza atmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak isterim. 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerimize sınavlarında başarılar diler ve iyi bir tatil geçirmenizi temenni ederim.” dedi.

İlköğretim ve Lise Müdürlerimizin iyi tatiller dilekleri ve konuşmalarının ardından Anadolu Lisesi Okul Başkanı Konuralp SİVRİ (12/F) ve İlköğretim Okul Başkanı Beyza AKDULUM (8/A) veda konuşmalarıyla yönetici ve öğretmenlerine duygusal anlar yaşattı.

İlköğretim ve Lise öğrencilerimize başarı belgeleri teslim edilerek yeni eğitim yılında buluşmak üzere Çamlaraltı Koleji öğrencileri uğurlandı.