BİR FOTOĞRAF SERGİSİ : SESSİZLİĞİN YANKISI

03/12/2012

Okulumuzun Fotoğraf Kulübü öğrencileri ile Güzel Sanatlar Lisemizin Görsel Sanatlar Bölümü öğrencileri, Tarih Öğretmenimiz Sevi ŞENEKEN ve Fotoğraf Eğitmenimiz Mustafa ŞENEL eşliğinde Arkas Sanat Merkezi’nde açılan Ahmet ERTUĞ’un ‘’Sessizliğin Yankısı’’ adlı sergisini gezdi.

21 adet opera binası ve 23 adet tarihi kütüphane fotoğrafından oluşan Sessizliğin Yankısı isimli sergide Venedik’te bulunan La Fenice, Paris’te bulunan Opera Garnier, Barselona’da bulunan Palau de la Música Catalana ve Paris’in meşhur kütüphanelerinden Bibliothèque Nationale de France, Lizbon’daki Palácio Nacional de Mafra ve Dublin’de yer alan Trinity College gibi tarihi kütüphane binaları da bulunuyor.

Sergi boyunca öğrencilere rehberlik eden Ressam Eli İRİNİ FİLİDİS’in de Çamlaraltı mezunu olduğunu öğrenen Fotoğraf Eğitmenimiz ve mezunumuz Mustafa ŞENEL, ‘’Her yerde bir Çamlaraltılı görmek çok güzel.’’ dedi. Eli İRİNİ FİLİDİS de ‘’Sizlerle tanışmak ve kendi okuluma eşlik etmek büyük keyif.’’ diye konuştu.