BİR YIL DAHA BİTTİ

15/06/2013

Karne heyecanı yaşanan okulumuzda merdivenler yaz tatiline girerken son defa çocuk sesleriyle çınladı. Bir yıllık çalışmanın sonuna gelen öğrenciler, öğretmenler ve idareciler tatlı bir yorgunluk içindeydiler.

Sunuculuğunu Edebiyat öğretmenimiz Deniz GENÇOĞLU\'nun üstlendiği Karne Törenimizde öğrencilerimiz kadar velilerimiz de heyecanlıydı. Beden Eğitimi öğretmenimiz Özlem GENÇ ve Müzik öğretmenimiz Ömer Bora YAŞAROĞLU\'nun yönetiminde Atamız\'ın ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı seslendirildi.

Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER yaptığı konuşmada tüm yıl ellerinden gelen çabayı gösteren ve bizleri gururlandıracak bir çok başarıya imza atan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederken okulumuzun tüm birimlerine teke tek teşekkür etti .  İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, Orta Öğretim Kurumları Müdürümüz Aydın KOYUTÜRK, İlköğretim Okul Başkanı Efe ÇİLEK ve Lise Okul Başkanı Serhat CEBELİ konuşmalarını yaptılar.Onur belgesi alan öğrencilerimizin takdiminden sonra öğrencilerimiz karnelerini almak üzere sınıflarına çıktılar.

Yaz tatilinde öğretmenlerinden ve arkadaşlarından ayrı kalmanın üzüntüsünü yaşayan öğrencilerimiz bol bol fotoğraf çektirdiler.