Bir Yılı Daha Başarılarla Noktaladık

14/06/2014

Bir Yılı Daha Başarılarla Noktaladık

Bu yıl, kuruluşunun 60. yılını kutlayan okulumuz, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılını da başarılarla dolu bir yıl olarak noktaladı.

13 Haziran Cuma günü Güney Bahçemizde yapılan kapanış töreninde gurur ve hüzün bir aradaydı. Bütün bir yılı aile sıcaklığı içinde geçiren öğrencilerimiz hem tatile çıkmanın sevincini hem de arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadılar.

Yoğun ve yorucu bir yılı tamamlayan öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen törende, önce okul müdürlerimiz Gülçağ ÇENCER ve Güneş ÖZDİNÇ birer konuşma yaptılar ve öğrencilerimize bol bol dinlenecekleri ancak öğrendiklerini unutmamaları için tekrarlar yapacakları güzel bir tatil dilediler.

Anadolu Lisesi Okul Başkanı Efe AĞAR ve İlköğretim Kurumları Okul Başkanı Hasan ÖZKAN ise arkadaşları adına Çamlaraltı Koleji’ne, kazandırdıkları için teşekkür ettiler.

Yıl boyunca verimli çalışmalar gerçekleştiren zümrelerin başarılarının duyurulmasının ardından Üstün Başarı Belgesi almaya hak kazanan ve İftihar Listesine geçen öğrenciler duyuruldu ve kutlandı.

Törenin sonunda, lise son sınıf öğrencilerimiz, tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin coşkulu alkışları ve başarı dilekleri ile uğurlandı.

Fotoğraflar için tıklayınız...