Biz Üçümüz

29/05/2014

“ Biz Üçümüz ”

27 Mayıs Salı günü “Biz Üçümüz” adlı kitabın yazarı Fidan Ç. KAPLAN ile 5,6 ve 7. sınıflarla okulumuzun kütüphanesinde söyleşi ve imza günü gerçekleştirdik. Zevkle okudukları kitabın yazarıyla tanışmak ve kitap hakkındaki düşüncelerini paylaşmak, öğrencilerimizi çok heyecanlandırdı.

Söyleşiye katılan öğrencilerimiz, Fidan KAPLAN’a kitapla ve yazarlıkla ilgili olarak merak ettikleri soruları yönelterek zevkli ve öğretici dakikalar geçirdiler. Kitaptan esinlenerek yeni bir yazı çalışmasına başlayan öğrencimizin paylaşımı ve yazarımıza yazdığı mektup, KAPLAN’ı çok mutlu etti. Söyleşinin sonunda öğrencilerimizin kitaplarını imzalayan yazar, “Çamlaraltı Koleji’nin bende her zaman ayrı bir yeri olmuştur. Okul olarak edebiyata, okumaya ve yazamaya karşı duyarlılığınızı biliyorum. Daha önceki kitaplarımda da yaptığınız etkinliklerden çok etkilenmiştim. Bugün de benim açımdan son derece keyifli geçti.” dedi.

Özgür Pencere Edebiyat ve Sanat Dergisi’nin ülke çapında düzenlediği Genç Kalem Öykü Yarışması’nda özel ödül alan 6. sınıf öğrencimiz Bahar YARDIM da öyküsünün basıldığı kitabı imzalayarak yazarımıza armağan etti.

\"\"     \"\"