BUCA HANCI’DA ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK

30/12/2013

BUCA HANCI’DA ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİK

Okulumuz Öğrenci Birliği’nin 26 Aralık’ta Buca Hancı’ya düzenlediği gezi, Anadolu Lisesi ile Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Gezide öğrencilerimiz öğretmenleri ile keyifli vakit geçirme fırsatı bulurken, sınıflar arası iletişimin pekişmesi öğrencilerimizin motivasyonunu da artırdı. Öğrencilerimiz, yapılan gezide at binerek farklı bir deneyim yaşarken Go-Kart yaparak birbirleri ile de yarıştılar. Ayrıca eski sokak oyunlarını yeniden yaşama fırsatı bulan öğrencilerimiz, bol bol ip atladılar, top oynadılar. Sonrasında mangal keyfi de yapan öğrencilerimiz, yoğun geçen bir dönemin gerginliğini ve yorgunluğunu üzerlerinden atarak yeni yıla neşeli bir başlangıç yaptılar.

Sonbaharın bütün güzelliklerini sunan bir atmosferin bulunduğu ortamda bol bol fotoğraf çekerek günü ölümsüzleştiren öğretmen ve öğrencilerimiz, bu tür etkinliklerin daha sık yapılması dileğiyle etkinliği gerçekleştiren Öğrenci Birliğimize teşekkür ettiler.

Fotoğraflar için tıklayınız...