''BÜYÜK ATATÜRK'TEN KÜÇÜK ÖYKÜLER'' KİTABININ YAZARI SÜLEYMAN BULUT OKULUMUZDAYDI.

25/11/2011

Okulumuz öğrencileri, “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” kapsamında, severek okudukları “Büyük Atatürk’ten Küçük Öyküler” kitabının yazarı Süleyman Bulut’u ağırladı. 7. sınıf öğrencilerimizin sınıflarına konuk olan Süleyman BULUT, Atatürk’ün az bilinen kişilik özelliklerini ve anılarını öğrencilerimizle paylaştı ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı. Atatürk ilke ve bilinci ile yetiştirilen öğrencilerimiz, Bulut’u ilgiyle dinledi.  Görsel Sanatlar öğretmenimiz Sema KONYA ile Türkçe öğretmenimiz Gözde AKSU’nun rehberliğinde hazırladıkları,  Atatürk anılarının resmedildiği çalışmalarını Süleyman BULUT’a tanıtma fırsatı bulan öğrenciler, sevdikleri bir yazara kendi çalışmalarını sunmanın keyfini ve heyecanını yaşadılar.