BÜYÜKLERİ ELLERİNDEN ÖPÜYORUZ

27/12/2012

“Bizim çocukluğumuzda…” der büyüklerimiz hep. Bizler de bize kendi çocukluklarını, eskileri anlatsın diye okulumuza bir büyüğümüzü davet ettik.

3A sınıfı öğrencileri, aile büyüklerinden hayatta olanların çocukluğunu araştırdılar. Onların çocuklukları ile kendi çocuklukları arasındaki benzerlik ve farklılıkları anlattılar.

Öğrenciler kendi aile büyükleri dışında başka bir arkadaşlarının aile büyüğünü de tanıma fırsatı bulsunlar diye sınıf öğretmenleri Emel ÖZSAKALLI tarafından öğrencimiz Gülce ÇAKMAK’ın anneannesini sınıfa davet etti.

Öğrenciler anneanneye sorular sorarak büyüklerimizi kendi gözleriyle değerlendirdiler.

Öğrencilerimizin yaptığı bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz, araştırma, zamanı ve mekanı doğru algılama (öz yönetim) becerilerini öğrenmiş oldular.