BÜYÜKLERİMİZE SAYGI DUYUYOR VE ONLARI SEVGİYLE KUCAKLIYORUZ

26/03/2013

3-A ve 3-B sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Emel ÖZSAKALLI ve Melek DEMİRYÜREK ile hazırladıkları “Büyüklere Saygı Haftası” programını velilerine ve büyüklerine sundular.

Bu programa öğrencilerimizin anne babaları ve aile büyüklerinin yanı sıra okulumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Engin DİRİKAL ve Okul Kurucu Temsilcimiz Melekşen DİRİKAL  da katıldı. Sınıf öğretmenlerimiz ile Okul Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ haftanın önemini ifade eden konuşma yaptılar. Öğrencilerimiz yaşamın her basamağını kostüm ve konuşmalarıyla canlandırdılar. Şiir ve şarkılarla programı renklendiren öğrencilerimiz, büyüklerine bir kez daha değerli ve önemli olduklarını hissettirerek duygulu anlar yaşattılar.