Büyüklerimizi Saygı ve Sevgi ile Kucakladık

24/03/2014

Büyüklerimizi Saygı ve Sevgi ile Kucakladık

21 Mart Cuma günü, 3 A sınıfı öğrencilerimiz, sınıf öğretmenleri Ramiye ERSOY ile “Büyüklere Saygı Haftası” çerçevesinde hazırladıkları programı, velilerine ve büyüklerine sundular. Bu etkinliğe öğrencilerimizin anneleri, babaları ve aile büyüklerinin yanı sıra okulumuzun Yönetim Kurulu Başkanı Engin DİRİKAL ve Kurucu Temsilcimiz Melekşen DİRİKAL da katıldı.

4. Sınıfların Öğretmeni Melek DEMİRYÜREK’in sunumuyla gerçekleşen programda, öğrencilerimiz yaşamın her evresinin çok değerli olduğunu vurgulayarak canlandırdılar. Müzik öğretmenimiz Açelya ŞAHİN ÇINAR ve bilgisayar öğretmenimiz Burçin DENİZ tarafından hazırlanan slayt gösterileri ve söylenen şarkılar, programı renklendirdi ve konuklara duygu dolu anlar yaşattı. Program sonunda öğrencilerimiz, büyükleri için yazdıkları şiirlerini paylaşarak onların ne kadar değerli ve önemli olduklarını hissettirdiler.

İlköğretim Kurumları Müdürümüz Güneş ÖZDİNÇ, velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür etti. Velilerimiz de öğrencilerimizin duyarlılıklarının gelişmesinde onlara büyük katkıda bulunan Çamlaraltı Koleji yönetici ve öğretmenlerine, kendilerine böylesi bir gün yaşattıklarıiçin teşekkürlerini sundular.

Fotoğraflar için tıklayınız...