ÇAMLARALTI 49.DÖNEM MEZUNLARINI TÖRENLE UĞURLADI

12/06/2013

Okulumuzda düzenlenen “Kep Giyme” töreninde 12. sınıf öğrencilerimiz, mutluluklarını aileleri ve öğretmenleriyle paylaştı.

12.sınıfların sınıf öğretmenleri Beden Eğitimi öğretmenimiz Özlem GENÇ ile Fizik öğretmenimiz Volkan GÖNEN\'in sunumuyla gerçekleşen törende öğrencilerimiz kadar velileri ve öğretmenleri de heyecanlıydı. Çamlaraltı’nda öğrendiklerini bundan sonraki yaşamlarına taşıyacak olan öğrencilerimiz, geleceğin Atatürkçü ve laik bireyleri  topluma faydalı, başarılı ve ahlaklı gençler olarak yollarına devam edecekler.

Gecede hüzün ve mutluluk bir arada yaşandı. Çamlaraltı ailesi büyümeye ve yeni mezunlar yetişmeye devam ederken bir yandan üniversitelere uğurladığı öğrencilerinden ayrılmanın burukluğunu yaşadı.

Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER\'in, Anadolu Lisesi Müdürümüz Aydın KOYUTÜRK\'ün ve Çamlaraltı Koleji Okul Başkanı Serhat CEBECİ\'nin konuşmalarıyla devam eden törende öğrencilerimize belgelerinin yanı sıra Mezunlar Derneği Başkanımız Reyhan ILDIRAR tarafından Mezunlar Derneği Belgeleri de verildi. Çağdaş BÜLBÜL(12A) ve Rüya MURAT (12B)  sınıfları adına konuşma yaparak veli ve öğretmenlerini duygulandırdılar.

Keplerini atan öğrencilerimiz aileleriyle birlikte katıldıkları okulumuz bahçesinde düzenlenen kokteyl ile hem yaklaşan sınavın stresinden uzaklaştılar hem de arkadaşları, öğretmenleri ve aileleriyle güzel bir gece geçirdiler.