ÇAMLARALTI 58. YIL MEZUNLARINI TÖRENLE UĞURLADI

08/06/2012

Okulumuzda düzenlenen “Kep Giyme” töreninde 12. sınıf öğrencilerimiz, mutluluklarını aileleri ve öğretmenleriyle paylaştı.

Türkçe bölüm başkanımız Şengül KIRAN’ın sunumuyla gerçekleşen törende öğrencilerimiz kadar velileri ve öğretmenleri de heyecanlıydı. Çamlaraltı’nda öğrendiklerini bundan sonraki yaşamlarına taşıyacak olan öğrencilerimiz, geleceğin Atatürkçü ve laik bireyleri  topluma faydalı, başarılı ve ahlaklı gençler olarak yollarına devam edecekler.

Gecede hüzün ve mutluluk bir arada yaşandı. Çamlaraltı ailesi büyümeye ve yeni mezunlar yetişmeye devam ederken bir yandan üniversitelere uğurladığı öğrencilerinden ayrılmanın burukluğunu yaşadı.

Genel Müdürümüz Gülçağ GENÇER konuşmasında “ Öğrencilerimizin mezuniyet zamanı geldi ancak onların her zaman Çamlaraltı ailesinin değerli bireyleri olarak desteklemeye devam edeceğiz. Yetiştirdiğimiz her öğrencinin ülkemize ve topluma faydalı bireyler olarak yola devam edeceğine inanıyorum. Çamlaraltı Koleji olarak her yıl birçok öğrencimizi mezun ediyoruz. Ancak içimizdeki gurur duygusu ve hüzün hiç eksilmiyor. Öğrencilerimle ve onları yetiştiren aileleri ve öğretmenleriyle bu gece bir kez daha gurur duydum. Çamlaraltı Koleji öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarında da ikinci yuvası olmaya devam edecektir. Hepsine uzun, mutlu, ahlaklı ve başarılı bir gelecek diliyorum.” dedi. Anadolu Lisesi Müdürümüz
Aydın KOYUTÜRK, Çamlaraltı Koleji Okul Başkanı Konuralp SİVRİ ve Meclis Başkanı Melis AKOĞLU’nun konuşmalarıyla devam eden törende temsili diplomalar verildi.

Mezunlar Derneği’nin birer üyesi olmaya hak kazanan Çamlaraltılılara dernek başkanı Reyhan ILDIRAR “ Mezunlar Derneği Üye Kabul Belgeleri”ni sundu. Mezunlarımız “Çamlaraltı” şarkısını söyleyerek okulumuza veda ettiler.