ÇAMLARALTI AİLESİ GÜNBATIMI KOKTEYLİ'NDE BULUŞTU

27/09/2014

ÇAMLARALTI AİLESİ GÜNBATIMI KOKTEYLİ\'NDE BULUŞTU

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji\'nin gelenekselleşen, her Eylül ayının son Cuma günü gerçekleştirdiği Günbatımı Kokteyli bu yıl da büyük ilgi gördü.

Okulumuzun deniz manzaralı terasında mezunlar, yeni ve eski öğretmenler ile velilerin katılımıyla gerçekleşen kokteyle gelen konuklar, Çamlaraltı Koleji\'nin tarihini anlatan fotoğraflar eşliğinde çıktıkları terasta, müzik öğretmenleri Ömür Bora Yaşaroğlu ve Açelya Şahin Çınar\'ın müzik dinletisiyle hoş vakit geçirdi.

Mezunlar yeniden bir araya gelmenin keyfini çıkarırken, veliler de çocuklarını emanet ettikleri okulu daha yakından tanıma ve öğretmenlerle kaynaşma fırsatını değerlendirdiler.

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji\'nin 60 yıllık köklü geçmişi ve başarılarla dolu tarihini vurgulayan Genel Müdürümüz Gülçağ Gençer, \"Geleneksel hale gelen Günbatımı Kokteylimiz\'de bizleri her yıl olduğu gibi yalnız bırakmayan mezunlarımızı ve aramıza yeni katılan velilerimizi burada görmek bizleri mutlu etti. Çamlaraltı yalnızca bir okul değil, aynı zamanda her yıl daha da büyüyen kocaman bir aile. 60 yıla dayanan başarılarla dolu tarihimize bu yıl çok daha büyük başarıları ve güzellikleri ekleyeceğimize olan inancımız tam. Ailemize hepiniz hoşgeldiniz. Başarılı, güzel ve sağlıklı bir eğitim dönemi olmasını diliyorum\" şeklinde konuştu.

Fotoğraflar için tıklayınız...