Çamlaraltı Ailesi Günbatımı Kokteyli'nde Buluştu

01/10/2019

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji’nin, her Eylül ayının son Cuma günü gerçekleştirdiği Günbatımı Kokteyli yönetim, öğretmen ve personel kadrosunu bir araya getirdi.

Çamlaraltı Koleji'nin deniz manzaralı terasında gerçekleşen kokteyle gelen konuklar, müzik öğretmenlerinin müzik dinletisi eşliğinde hoş vakit geçirdi.

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji'nin 65 yılı başarılarla geride bırakmasının gururunu yaşadıklarını vurgulayan Genel Müdür Gülçağ Gençer, "Geleneksel hale gelen Günbatımı Kokteylimiz'de bu yıl yöneticilerinden öğretmenine, idari personeline her bir üyesinin bir araya geldiği Çamlaraltı Ailesi, köklü geçmişini, uyum içinde çalıştığı güçlü aile ortamına borçlu. Çamlaraltı yalnızca bir okul değil, aynı zamanda her yıl daha da büyüyen kocaman bir aile. 66. yaşına adım atan başarılarla dolu tarihimize bu yıl çok daha büyük başarıları ve güzellikleri ekleyeceğimize olan inancımız tam. Bu yıl ailemize yeni katılan öğretmen ve personelimiz de Çamlaraltı Ailesi’ne hoş geldi. Hepimiz için başarılı, güzel ve sağlıklı bir eğitim dönemi olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.